Onze Vader Tekst

Het huidige oecumenische Onze Vader door de tekst van het Onze Vader in De Nieuwe Bijbelvertaling voor het gebruik in oecumenische vieringen. Op aarde zoals in de hemel.


Wandkleed Onze Vader Blauw Woordenvanwaarheid

Meer over het nieuwe Onze.

. In de hemel. De tekst van het Onzevader zowel voor Vlaanderen als Nederland zal er als volgt uitzien. En vergeef ons onze schulden zoals ook wij vergeven aan onze schuldenaren en breng ons niet in beproeving maar verlos ons van het kwade.

Geef ons dagelijks brood nu en morgen. Het zal van ieder van ons inspanning en geduld vergen om dit. Het Onze Vader krijgt een gemeenschappelijke vertaling.

6 nov Kerkdienst met ds. Kom langs in onze eerstvolgende. Daar komt nu verandering in.

Op aarde zoals in de hemel. En vergeef ons al onze schuld. Vanaf de eerste adventszondag 2016 namen we het aangepaste Onzevader ook echt in gebruik in de liturgie.

Onze Vader die in de hemel zijt Uw naam worde geheiligd. Onze Vader in de hemel. Je kunt alle kerkdiensten live meekijken via onze website.

En dus komt er een nieuwe gebedstekst. En heer leid ons niet in. Elly Rikkert ZuiderveldhttpellyenrikkertnlnieuwsElly Rikkert - Onze VaderOnze Vader die in de hemelen zijtUw naam worde geheiligdUw.

Uw naam worde geheiligd. Geef ons heden ons dagelijks brood. Onze Vader die in de hemelen zijt uw naam worde geheiligd.

Geef ons heden ons dagelijks brood. Geef ons heden ons. Tientallen jaren bleek het niet mogelijk om.

Uw naam worde geheiligd. De kerk is versierd met keramieke tegels waarop het Onze Vader in vele verschillende talen staat geschreven. Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel.

Uw rijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals. Gelijk in de hemel als ook op de aarde. Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede op aarde.

De gangbare rooms-katholieke versie van de Onze Vader tekst in Nederland luidt. Geef ons heden ons dagelijks brood. Onze Vader die in de hemelen zijt.

Laat uw naam geheiligd worden. Je richt je op God die je je Vader mag noemen. Tekst Bij Matteüs luidt de tekst van het Onze Vader in oudere vertalingen.

Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede. Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd. Zoals wij ook vergeven hen die schuldig zijn.

Of kijk ze op. Uw wil geschiede gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. Onze Vader - oecumenische tekst.

Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede. Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd Uw Rijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals in de. Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd.

Geef ons heden ons dagelijks brood. Hieronder staat een globale uitleg van de tekst uit het Onze Vader. En ook op aarde.

Onze Vader die in de hemel zijt. Op aarde zoals in de hemel.


Het Onze Vader Naam Pdf Gratis Download


3 20 36 Onze Vader Institutie


Onzevader Wikipedia


Uitdeelplaat Het Onze Vader Pracht Plaat Met De Afbeelding Van De Tekst Van Het Onze Vad


Dit Is Het Nieuwe Onze Vader Moderner En Geschikter Voor Hardop Bidden


Woorden Van Waarheid Het Onze Vader Op 30x40cm Canvas Ook 45x60cm Is Mogelijk Met Of Zonder Omlijsting Een Prachtige Tekst Voor In Je Huis Laat Een Berichtje Achter Voor Bestellen


Opwekking 436 Onze Vader Songteksten


Het Onze Vader Op Leisteen


Het Onze Vader Op Zoek Naar Oorsprong En Betekenis Van Jezus Gebed 9789089723086 Joop Smit Clc Boeken En Muziek


Liefde Als Werkwoord Het Gebed Het Onze Vader Bid Je Het Nog Leren We Het Onze Kinderen Nog Onze Vader Die In De Hemelen Zijt Uwe Naam Worde Geheiligd Uw Koninkrijk


Het Onze Vader Op School Katholieke Dialoogschool Dialoogschool Be


Nieuwe Tekst Onze Vader Krijgt Magazine Katholiek Nl


Onzevader Theologische Achtergrond Thomas Godsdienstonderwijs Be


Devotieprenten Dagelijks Gebed Tientje Van De Rozenkrans 1 Onze Vader 10 Wees Gegroeten Ik Dooomde Eens


Wandbord Steigerhout Wit Onze Vader Luv Spakenburg


Onze Vader Lied 1006 Nw Liedboek Words Lie Bible


Verzet Tegen Het Nieuwe Onze Vader Neemt Toe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel